FRIENDS
POP-UP

Opening 12 january 2024

LIEVE FRIENDS,

Na 6 jaar met hart & ziel in Friends te staan, en iedere dag opnieuw te streven naar verbetering en naar het beste willen voor onze klanten, kunnen we jullie vandaag met fierheid zeggen dat wij, Giannie en Donny hebben besloten om onze zaak volledig te vernieuwen !!!
Sinds enkele maanden zijn wij met ons twee het volledig concept aan het uitwerken, de plannen aan het maken en de bouwaanvragen aan het indienen… na bloed, zweet en tranen kunnen we eindelijk zeggen dat het zover is: wij kunnen van start met onze verbouwingen!

Friends zal nog steeds dezelfde naam hebben en hetzelfde concept blijven – Breakfast & Lunch – maar in een nieuw kader en andere indeling van onze zaak.

Wij hebben ons hart verloren aan deze zaak en deze stad, en wij kijken enorm uit naar dit nieuw avontuur!

GIANNIE.

HOW TO GET THERE

Omdat wij jullie niet kunnen missen zijn wij naar oplossingen gaan zoeken om tijdens de werken een tijdelijke Friends op een andere locatie te kunnen openen.

En die oplossing hebben wij gevonden!

Vanaf 08 januari 2024 sluiten wij onze huidige Friends en verhuizen we met heel ons interieur en heel het team naar de Molenstraat 52, op slechts 4 minuten wandelen van de Friends!

(Beter bekend als de vorige zaak: L’histoire 32)

PRAKTISCHE INFO

– Vanaf wanneer?
12 Januari 2024

– Openingsdagen en uren:
Van maandag t.e.m zaterdag Van 09:00 uur tot 14:00 uur

Je kan alle nodige informatie en nieuwe updates volgen op onze website onder ‘Pop-up’ & Events

Reserveer nu